A tacskó teherbe ejtette a golden retrievert: az eredményt mindenkinek látnia kell - Videó

Igencsak megdöbbent az idahói farmer, amikor a golden retrievere vemhes lett, már csak azért is, mert rajta kívül Briannek csak tacskói vannak. Így nem volt nehéz a tettes nyomára bukkanni.

A férfinak ugyanis csak egyetlen kan tacskója van: Tank. Brian november végén tett közzé egy videót a TikTok-on, amelyen a kölykök láthatóak - hatalmas siker lett a neten. "Mit gondolsz, Tank? Most már mindenféle problémáink vannak" - hallható a kutyáját viccesen számonkérő farmer hangja a felvételen, amelyben jól látszik, cuki kutyusok hemperegnek a kanapén.

@wildideaswithbrian Dachshund knocked up a golden retriever now we have golden weniers#goldenretriever #dachshund #goldendoxie #puppy ♬ original sound - Wild Ideas with Brian 🦡

Tank büszkén feszít a szőrgombócok között, az anyukából azonban nem sok látszik ezen a felvételen. Őt a férfi csatornáján, más videókban csodálhatjuk csak meg. "Valójában tízen vannak. Mielőtt valami hippi felbukkan itt, és ordibál velem emiatt: Nem én voltam. Nem az én ötletem volt. Az ő ötlete volt. Ó, Tank... Mit tudsz mondani a magad nevében?" - folytatta a gazdi.

A kis golden dox-ok, ahogy ezt a keveredést nevezik már most nagyobbak az apjuknál.

Lapozz a folytatásért!

24 óra