Borsmenta fagyival ölte meg a férjét egy nő: lánya, Andrea 17 évvel később titokban vette videóra a vallomását - Videó

A 49 éves férfi bő húsz évvel ezelőtt alkohol és kábítószer keverékétől halt meg, 18 évvel később a felesége életfogytiglant kapott.

Megdöbbentő gyilkosságról számolt be az MDR "Kripo live" című műsora: az orvosi asszisztensént dolgozó asszony brutális módon mérgezte meg a férjét. Hans-Joachim biztosítási ügynökként dolgozott a saját vállalkozásában. 2003. május 19-én épp családi házuk alagsorában dolgozott, a hol feleségével, a ma 69 éves Annelie-vel éltek. A nő egyszer csak egy tál bormsneta fagyival jelent meg az ajtóban, amit frissítőként hozott a párjának. Hans-Joachim nem sokkal később holtan esett össze.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

A nyomozók már akkor megállapították, hogy a férfi halála nem volt természetes. A vérében altatószer nyomaira bukkantak, minden jel arra utalt, hogy a férfi öngyilkos lett. A nyomozást lezárták, a holttestet pedig elhamvasztották. 2020. június 15-én, 17 évvel később azonban minden megváltozott: Annelie lánya, Andrea önként jelent az ügyészségen egy titokban felvett videóval, amit ő maga készített. Az MDR műsorának beszámolója szerint a felvételen az édesanyja, Annelia látható és hallható, és édesapja haláláról beszélt.

A videó mindent megváltoztatott - kegyetlen halált halt a férfi.

Lapozz a folytatásért!

24 óra