Átlagos kislány volt Gabi: 24 éves korára élő Barbie-vá műttette magát - Fotók

Jó ideje már a szülei sem ismernek rá a lányra, aki milliókat fektetett a testébe. Követőkben egyelőre ez nem igazán kifizetődő.

Ma már senki sem lepődik meg azon, ha valaki olyannyira rajong egy hírességért, hogy bármire képes azért, hogy imádott kedvence életét élhesse. Ha ehhez az kell, hogy az ember a saját testét is átalakíttatja, akkor át is alakítja. Gabi szintén egy ilyen lány, igaz, őt nem akármilyen tehetséggel áldotta meg az élet. 12 évesen már három oktávot is ki tudott énekelni, számos fellépése volt, aztán jött a kattanás, és eldöntötte, élő Barbie lesz.

A terve mára megvalósult, ráadásul a Barbie-film miatt Barbie a reneszánszát éli.

via GIPHY

Történetünk főhőse novemberben még mindig csak 24 éves lett,  már évekkel ezelőtt is azt állította, hogy úlyo százezreket költ azért, hogy úgy élessen, mint egy Barbie. És ebben természetesen nincsenek benne a plasztikai műtétek. Hogy mindezt miből finanszírozza, arra eddig nem derült fény, mert bár persze operaénekensőként és popsztárként is vannak bevételei, sőt, influenszerként is aktív, szakértők szerint a mérleg így is deficitesnek tűnik. Ami biztos: Gabi otthon Barbie-k tucatjait őrzi. Az első műtétje pedig a cicije volt, alig 17 évesen. Azért nem korábban, mert váratlan dolog történt.

Gabit Európa-legjobb élő Barbie-jaként tartják ma már számon!

FOTÓK: íme Gabi hihetetlen átalakulása! - Ő a Number 1 Barbie Európában
  • Gabriela plasztika botox Instagram
  • Gabriela plasztika botox Instagram
  • Gabriela plasztika botox Instagram
  • Gabriela plasztika botox Instagram
  • Gabriela plasztika botox Instagram

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra