Tragédia a szupermarket mellett: egy 14 éves lány az áldozat

Nagy megdöbbenést vált ki az alig 14 éves Natalia halála, csak a boncolás tisztázhatja majd, mi történt vele.

Lengyelországban jelenleg is csípős hideg van - úgy tűnik, ez okozhatta egy fiatal lány halálát is. Bár a boncolása ezt is segíthet majd tisztázni. Mint ahogyan arról a PAP ügynökség pénteken beszámolt, a 14 éves lány kedden indult iskolába, majd útközben felhívta az apját és közölte, hogy nem érzi jül magát. Azt azonban nem árulta el, hogy hol van pontosan.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Ezután leült a földre egy szupermarket mellett, és a telefonján már nem lehetett elérni. Az üzlet egy főút mellett van, ennek ellenére órákon át senki nem vette észre az iskolás lányt. A rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni, végül az apja egyik barátja talált rá délután egy óra körül. Akkor már súlyos hipotermiában szenvedett.

Végül szerda este egy kórházban hunyt el - erről a renőrség tájékoztatta a hírügynökséget. "Mindannyian megdöbbentünk" - mondta az alig 20 ezer lakosú Andrychów polgármestere, Tomasz Zak. A településen napok óta napközben is fagypont alatt van a hőmérséklet. A lány halálának pontos okát a boncolás tisztázhatja majd.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra