4 milliós értékben volt Gina Reginánál: őrizetbe vették a bódult lányt Újpalotán - Fotók

A nő táskájából apró dobozok kerültek elő, amelyekben csomagolt fehér por volt. A np elmomdása szerint kristály.

"Előkerült még 2 crack pipa, egy kábítószer mérésére alkalmas digitális mérleg és öt fecskendő. Az autó egyik tárolójában egy kis tégelyt találtak, ami szintén fehér port rejtett, továbbá egy kis tartóban elrendezett alufóliadarabok és szívószálak voltak. A csomagtartóban is volt egy női táska, benne színtelen, szagtalan folyadékkal megtöltött 0.5, 1 és 2 deciliteres üvegek – a nő állítása szerint Gina (azaz Gina fantázianéven ismert szintetikus kábítószer, partidrog)" - olvasható a rendőrség közleményében, sőt, az elkapott nő beavatta a zsarukat a saját "konyhanyelvükbe" is.

B Regina szerint ugyanis a vevőivel a pálinka és a cukor nevet használták az általa árult anyagokra.


 

Fotó: Police.hu

Az egyenruhások a nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, és a nála talált anyagokat lefoglalták. A mintegy 2 liter Gina feketepiaci értéke körülbelül 4 millió forint, a hozzávetőleg 43 gramm fehér por feketepiaci értéke körülbelül 65 000 forint.

A 26 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A bíróság által elrendelt bűnügyi felügyeletben lévő nővel szemben a BRFK Bűnügyi Főosztály Kábítószerbűnözés Elleni Osztály kábítószer birtoklása bűntett miatt folytatja le az eljárást. A nőtől lefoglalt anyagokra szakértőt rendeltek ki.   ​

Fotó: Police.hu

24 óra