A terhességének örül a nő: aztán jött a lesújtó hír - Fotók

A nő gyógyszeres kezelése azonnal megkezdődött, talán ennek is köszönhetően sem a férje, sem az azóta már 19 hónapos fia szervezetében nem mutatták ki a HIV-et.

Az anyuka úgy döntött, a történetét a közösségi oldalán is megosztja a világgal. A legtöbben arra kíváncsiak, hogyan kaphatta el. "Úgy néz ki, hogy az elmúlt néhány évben kaptam el a HIV-fertőzést. Szerencsére a vírusszám olyan alacsony volt, hogy az orvos azt mondta, hogy "mogyoró". Ez azt jelenti, hogy a volt kapcsolatom alatt fertőződtem meg, mielőtt megismertem a férjemet" - mondja a marketingmenedzser.

Fotó: Facebook/Victoria Rose Roscow

Bár HIV-pozitívnak lenni már nem életveszélyes, az fertőzötteknek még mindig meg kell küzdeniük a megbélyegzéssel. "Az első gondolataim az volt, hogy koszos vagyok, vagy rossz ember" - emlékezett vissza Victoria. Férje azonban mindvégig kiállt mellette. Victoria azt is hozzátette: "Még mindig él az az elképzelés, hogy a vírus elsősorban a meleg férfiakat érinti. (...) Én mindig azt mondom, hogy a HIV nem tesz különbséget, de az emberek igen".

Victoria igyekszik figyelmen kívül hagyni a negatív kommenteket, a gyógyszereknek köszönhetően telje séletet élhet és újabb gyermeket terveznek a férjével.

Címlapfotó: Facebook/Victoria Rose Roscow

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra