Teszt: ez a 3 kérdés elárulja, rejtett pszichopata vagy-e

A eredményhez add össze a három kérdésre kapott három pontszámot, majd a kapott számot oszd el hárommal. Az így kapott szám 1 és 5 között lesz. 

Megvan a számod? Akkor itt vannak az eredmények, ez árulják el rólad és a sötér oldaladról!

Kevesebb, mint 2:

Ha 2-nél kevesebb pontot értél el, akkor aranyszívű vagy. Még az is lehet, hogy a személyiséged a "sötét triász" ellentéte, azaz az úgynevezett "világos triász". Ezek a humanizmus, a kantianizmus és az emberségbe vetett hit. A humanizmus minden ember méltóságának feltétlen elismerését jelenti. A kantianizmus azt jelenti, hogy mindig úgy bánunk másokkal, ahogyan az erkölcsileg helyes - függetlenül attól, hogy ez egy célt teljesít-e. Az emberségbe vetett hit pedig az a meggyőződés, hogy minden ember alapvetően jó.

Kevesebb mint 3:

Gratulálunk! Ha 3-nál kevesebb pontot értél el, akkor valószínűleg működő erkölcsi iránytűvel és egészséges empátiával rendelkezel. Csekély a valószínűsége annak, hogy nárcisztikus, machiavellista vagy pszichopata vonások a személyiséged részét képezik.

Több mint 3,2:

Ha a Dark Triad tesztben 3,2-nél magasabb pontszámot értél el, akkor lehet, hogy tényleg rendelkezel ezekkel a rossz tulajdonságokkal. De nyugi, ettől még nem leszel automatikusan nárcisztikus, machiavellista, pszichopata, de bizonyos hasonlóságokat mutathatsz az ilyen emberekkel. Lehet, hogy a saját céljaid érdekében már visszaéltél mások bizalmával, vagy másokhoz képest különösen intelligensnek tartod magad.

@feleciaforthewin Replying to @DizzyLaSalsera PT2 what your answer says about you ✨ my score was 3.6666 😨😨😨😨 #personalitytest #psychologytest #darkacademia #psychologyhacks #socialpsychology #thedarkknight ♬ original sound - Felecia For The Win

Nos, azok közé tartozol akiknél a három sötét tulajdonság bionyos vonásai megfigyelhetőek? Ne aggódj, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami alapvető baj van veled. De talán időről időre megvizsgálhatnád a gondolkodásmódodat, a tetteidet és mindenekelőtt az indítékaidat.

Természetesen egy ilyen nagyon leegyszerűsített teszt nem helyettesíti a pszichológus vagy pszichiáter által végzett értékelést. De lehetőséget adhat arra, hogy egy kicsit elgondolkodjunk önmagunkon. 

Címlapfotó: 123rf.com
 

24 óra