Végignézte a férfi, hogy a kertjébe hordja a macska a kölykeit, amit ezután tett, milliókat ríkat meg - Videó

A videóra máris több mint 3, 7 millióan kattintottak. Sokakat könnyekig meghat a történet, amiről a férfi mesélt.

A texasi férfi a Newsweeknek mesélte el a háttértörténetet. "A macska mama egy kóbor macska, és mi már korábban is tettünk ki neki ételt. Amikor szoptatta a kiscicákat, azok a hátsó verandán lévő menedékben maradtak" - így Brandon. Az anyacica akkor bukkant fel a kölykeivel az udvaron, amikor azok már kéthetesek voltak. De ez sem sokáig maradt így, az egész család beköltözött a férfi házába, a picik pedig most márciusban már egyévesek lesznek. 

"Két lány és két fiú van, a nevük Lexie, Honey, Finn és Little Bit - a törpe. A lányok éjszakára bent maradnak, Little Bit pedig a nap 24 órájában" - mondta a gazdi. Azonban az is kiderült, az anyukájuk lelépett. "Miután elválasztotta őket, bejöttek a házba, de azért kijárnak játszani. Nagyszerű érzés volt, hogy ránk bízta a cicáit. Az anyamacska még mindig a környéken él, és időnként látom is őt" - magyarázta a férfi, aki a videójában azt is megmutatta, hogy néznek ki most a cicái.

A meghatottságtól síró emojik sem ritkák a videója alatt, a szívekről nem is beszélve!

@817dfw It’s been almost a year since this sweet momma cat brought her 2 week old kittens over the fence to the safety of our backyard. #kittensoftiktok #catsoftiktok #orangekittens #cutekittens #catslove ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia

Címlapfotó: TikTok/817dfw

24 óra