Szabadon akarta engedni a meggyógyult galambot a fickó: de meglepő dolog történt - Videó

A felvételen jól látszik, Brad óvatosan tartja a markában a galambot, majd mielőtt feldobná, gyakorlatilag a madár önként kiszabadítja magát.

A férfi azonnal a madrá után fordul, de nem kell sokáig követnie, a galamb egy félkör után leszáll a család házának ajtajában, ahol az újdonsült kis barátja, egy csivava már várja őt. Miután a madár landolt, beugrik a kutya mellett az ajtón és eltűni ka lakásban. Mint aki már végérvényesen eldöntötte, ő bizony a családdal marad és ot tél tovább.

Az anyuka végül egy kommentben adott magyarázatot.

@kaylatuker This pigeon was shot with an airsoft rifle but survived. She couldn't fly and had a bad wound so we recused her and after a couple months the vet cleared her but also said she might not leave. So we let her go today and this happened. We will try again in hopes she will go but today she made it obvious she doesn't want to leave. I thought for sure she would just fly away. #pigeon #birds #rescue ♬ original sound - Kayla Tucker

"Ezt a galambot egy airsoft pisztollyal lőtték le, de túlélte. Nem tudott repülni, és súlyos sebe volt, ezért megmentettük, és néhány hónap múlva az állatorvos elengedte, de azt is mondta, hogy lehet, hogy nem fog tudni járni" . mesélte a nő a kommentek közt. Majd az is kiderült, ez már a második próbálkozás volt, ami a szabadon engedést illeti, de hiába.

"Újra megpróbáljuk abban a reményben, hogy elmegy. De ma világossá tette, hogy nem akar elmenni" - mondja Kayla, aki azt is elárulta, a galamb a Meg nevet kapta.

Címlapfotó: TikTok/kaylatuker

24 óra