Azt hitte a nő, szemetet talált az erdőben: amikor rájött, mi az, megszakadt a szíve - Fotók

Az erdőben sétált, amikor a magasra nőtt fűben meglátta a furcsa kupacot. Amikor közelebb lépett és meglátta, mi az, összeszorult a szíve.

A nő azonnal tárcsázta a környéken élő és általa is ismert állatgondozót, Laura Zijltjen-t, hogy segítséget kérjen tőle. A bokrok közt kiszúrt tollkupac ugyanis nem szemét vagy hulladék volt - egy apró és beteg csirke kuporgott az aljnövényzetben. Látszólag már csak a csoda segíthetett rajta. Amikor az szakértő a helyszínre ért, rögtön látta, hogy nagy a baj. Az állatot egy klinikára vitték, ahol egy szakember vizsgálta meg.

"Miért hagynátok magára egy ilyen állatot?" - kérdezte a döbbent nő a Tik-Tok videója alatt.

@justchickenss Someone spotted this poor girl in the forrest not feeling well. Why would you dump your animal like this.. she’s in good care now #chickens #animalrescue ♬ A Gentle Sunlight - James Quinn

Az első napokban nem lehetett biztosan tudni, hogy a csirke túléli-e ezt az egészet. Antibiotikumokat kapott, meleg fürdőt, és fájdalomcsillapítókat. Ezt követően kezdett csak javulni az állapota. A feltételezés szerint az utolsó pillanatban találtak rá. Már keresik az új otthonát.

Címlapfotó: TikTok/Screenshot/justchickenss

24 óra