Megbánta a lány, hogy férfivá operálták: így néz ki, amióta ismét nő lett - Fotók

Tizenötezer rajongója lett a közösségi oldalán, ők egytől-egyig megdöbbentek, amikor a sármos fickó helyett ismét egy hosszúhajú nő tűnt fel a bejegyzések közt.

Divatos borosta, baseball sapkák, tetoválások, félmeztelen képek. Alia Ismail kőkemény macsóként élte az életét a közösségi oldalán, talán csak a testén halványan látható heggek árulták el, hosszú utat járt be, míg egy dögös pasi lett belőle. Aztán váratlanul eltűnt a szakáll és a sapkák helyett hosszú parókákkal a fején tűnt fel ismét az influenszer. És már az sem titok, ismét nőként szeretné élni az életét. A kacskaringós útjáról korábban egy terjedelmes interjúban beszélt.

"Amikor fiatalabb voltam, az emberek összetévesztettek egy fiúval, vagy azt mondták, hogy ne hordjak fiús ruhákat" - nyilatkozta a Newsweeknek, egyértelművé téve: már 11 évesen kételyei voltak az identitását illetően. Tizennyolc évesen pedig már egyérteéműen férfiként öltözködött, két évvel később pedig tesztoszteront kezdett el szedni. De a "kellemetlen érzés" soha nem múlt el ennyi idő alatt, mondja. "Csak miután már majdnem hat éve szedtem a hormonokat, jöttem rá, hogy vissza akarok lépni" - emlékezett a lapnak.

 

Így nemrég abbahagyta a homronok szedését, és egy végleges szőrtelenítésre ment el. Ugyanakkor nagyon szégyellte azt is, hogy ennyi, férfiként töltött év után ismét nővé akar válni, végül vette a bátorságot és a közösségi oldalain őszintén kezdett beszélni az érzéseiről és problémáiról, ami sok erőt adott neki. A baráti körében kicsit más volt a helyzet. "Sok barátom mindig mellettem állt. De néhány barátomat is elvesztettem" - mondta az influenszer.

Alia Ismail most reméli, az ő története mankó lehet azoknak, akik hasonló cipőben, vagy körömcipőben járnak.

Címlapfotó: Instagram/aliaxismail

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra