Három éve élt a házban Juli: amit a padlóban talál, attól elállt a lélegzete - Videó

Néhány éve költözött a 100 éves háza, nemrég, miközben a gardróbszekrényét takarította ki, olyan felfedezést tett, amitől a lélegzete is elállt.

A szinkronszínésznőként dolgozó Julia Henning takarítás közben nemrég ugyanis észrevette, hogy egy kis kampó van a padlóban. A kíváncsisága nem hagyta, így megragadta a fogantyút és meghúzta. A fedél felemelkedett és egy lépcsőház tárult fel alatta. "Úgy nézett ki, mint a pokolba vezető lépcső" - emlékezett most egy interjúban a szürreális és hátborzongató pillanatról. "Képzeljék el nemcsak a döbbenetemet és a rémületemet, hanem azt is, hogy valójában három évig éltem itt anélkül, hogy tudtam volna róla. Sokkoló volt!" - tette hozzá a Newsweeknek. Az esetről készült videóját már több mint 38 millióan látták. 

Sokan követelték a folytatást, így újabb videóban mutatta meg, hová vezetnek a lépcsők!

@iamjuliahenning I was cleaning the closet and decided to invesitgate. This is what I found… should I go in?! #hauntedhouses #hauntedhouse #creepytiktok #creepyhouse #crawlspace #creepycrawlspace #hiddenhorror #scarystories #homediscovery #hauntedhollywood #ghosthunters #investigation #whatliesbeneath #barbarian #oldhousetiktok #hiddengems #docuseries ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

 

Lapozz a folytatásért!

24 óra