Barátja holtteste alatt élte túl az énekesnő a Hamasz terroristáinak öldöklését - Fotók

"Körülvettek minket, és folyamatosan lőttek" - emlékezett a kürházi ágyáról a lány a lap megkeresésére. Ezt követően ugrottak a szeméttárolóba.

Néhány pillanattal később egy terrorista gránátot dobott a szomszédos konténerbe. Mindenki, aki ott rejtőzött, meghalt. Valamiért azonban az ú konténerül jó ideig sértetlen maradt. Tizenhatan zsúfolódtak össze benne, három órán át rejtőztek ott, miközben félelmükben a szeretteiknek írtak üzeneteket. Ezt követően fedezte fel őket egy terrorista, aki azt kiabálta: "Allahu Akbar". Ezután robbant egy bomba és kezdtek ropogni a fegyverek.

"Orosz rulett volt, hogy ki kap golyót" - mondta a 27 éves lány a lapnak. Látta, hogy egy rajta fekvő lányt a vállán találtak el, és azt is, hogy barátja, David több golyót is kapott. Ő valószínűleg már korábban megmentette a lány életét, hiszen amikor rájöttek, felfedezték a terroristák a rejtekhelyüket, a lányt a konténer hátsó részébe lökte, és a saját testével takarta el. A lány halottnak tettette magát élettelen barátja mellett, majd megvárta, míg az izraeli erők megtalálják.

Noam a lábán és a csípőjén kapott találatot, a konténerben elbújt tizenhat fiatalból négyen élték túl a támadást.

Címlapfotó: Facebook/Noam Ben David

24 óra