Álmában indult be a szülés: anya lett a Nagy Ő szereplője - Fotó

Szerelemre, családra, gyerekre vágyott, az utóbbi már meg is valósult. A Naphire.hu szúrta ki: anya lett A Nagy Ő szereplője, aki alig egy éve még Árpa Attila szívéért harcolt.

"Mielőtt megfogantál, akartalak. Mielőtt megszülettél, szerettelek. Mielőtt megérkeztél, elepedtem Érted. Ez az ÉLET CSODÁJA. 2023. október 28.-án megszületett csodás kisfiam, Egyedi Éden Brendon. 3750gr és 53cm. Mindketten jól vagyunk" - közölte két kép kíséretében a közösségi oldalán Egyedi Szilvi. A Nagy Ő egykori szereplője, aki alig egy éve még a TV2 képernyőjén kereste a szerelmet. A Naphire.hu megkeresésére a gyönyörű anyuka azt is elárulta, álmában ébresztette a pici és tudatta, indulni kell. 

“Október 28-án szombaton, 3:49-kor az igazak álmát aludtam, amikor felébredtem, felkeltem az ágyból és pár lépés után elfolyt a magzatvíz. Pár órával előtte, az éjszaka közepén fura, nyugtalan érzések kavarogtak bennem, nem tudtam hova tenni" - nyilatkozta a lapnak, majd arra a kérdésra, milyen érzés anyának lenni, határozott választ adott: “A mámor, a csodálat, a szerelem és a féltés fura egyvelege kerített hatalmába." Szilvi azt is elárulta, követte az új évad eseményeit, aminek a fináléját már a kisfiával nézi majd otthon. Igaz, a véleménye nem túl jó. 

"Merőben más volt a "mi" Nagy-Ő-nktől, amit láttam, az harsány, agresszív és, hogy szépen fogalmazzak, abszurd" - mondta a Naphire.hu-nak.

Címlapfotó: Instagram/egyediszilvi

24 óra