Meglátta a kamerán a nő, mit csinált a gyerek a pitbullal és elakadt a szava - Videó

A felvétel szeptember végén terjed el a közösségi oldalakon, a gazdinak most volt alkalma beszélni róla egy interjúban. Sokakat megérint.

A felvételen jól látszik, a pitbull már kényelembe helyezte magát az egyik gyerek ágyában, és csak ezt követően érkezik meg Daniela kisfia, Arlo. Az apró srác óvatosan lép fel az ágyra, majd az első dolga, hogy a kutyák még jobban betakarja, sőt, egy extra apró kis plédet is ráterít, hogy véletlenül se fázzon. Miután végzett, akkor helyezi magát csak kényelembe. 

Később így aludtak el végül mindketten!

@natalielueders Setiously, this child! All the feels 🥰 #thischild #love #pitbull #nap #suspiciouslyquiet #dontbesuspicious #naptime #allthefeels #fyp #myheart #foryourpage @Chic Themes Cakes #puppy #puppylove #heart #iloveyou #bestdog ♬ original sound - natalielueders

"A szívem melegséggel telt meg, amikor megláttam a videót" - mondta Natalie a Newsweeknek. "Ez megkönnyíti a dolgomat, amikor Kanada északi részén kell utaznom a munka miatt" - tette hozzá. A klipet százezrek látták és sokakat meghatott. Persze, akadnak, akik aggódnak, hogy egy pitbull egy gyerekkel fekszik egy ágyban. "A kutyák olyanok, mint a gyerekek (...) ha szeretettel neveled őket, szeretni fogják. Ha agressziót mutatsz nekik, azt fogják hinni, hogy ez normális" - mondta a gazdi, majd hozzátette: "A kutyatartókat kellene büntetni, nem a kutyát".

Címlapfotó: TikTok/natalielueders

24 óra