Ötcsillagos török szállodában foglalt lakosztályt a család, sokkoló videót tettek közzé, mi fogadta őket

Egy kéthetes feledhetetlen nyaralást terveztek, két hetes lett, és tényleg feledhetetlen.

Egy ötcsillagos török szállodában foglalt apartmant a családjának a brit nő, de már az első percekben azzal kellett szembesülniük, hogy bizony, ez nem az, amiről álmodtak. Az egyik szörnyű felfedezés követte a másikat, Rachael pedig több videót is készített, hogy beszámoljon az élményükről a közösségi oldalán. A szálloda medencéjét gyakorlatilag ellepték az algák, nem is nagyon akadt vendég, aki önfeledten pancsikolt volna.

"Soha nem láttam még olyat, hogy a medence szűrőin keresztül piszkok áramlik ki, de nem vagyok megdöbbenve, mert ez a medence undorító" - írta az első felvételéhez.

@mumma_bear_1 NEVER have I experienced actual filth pushing through pool filters, not shocked though as this pool is disgusting PT2 photos to follow. #fyp #holiday #turkey #antalya #easyjet #azuradeluxe #shit #funny #filthy #rank #puke #filth #grime #poo #pool #beach ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Két másik TikTok-videója a további érdekességeket mutat be: koszos lépcsők, penészes lefolyók, zöldes víz, foltok és kosz, amíg a szem ellát. Rachael szerint ráadásul az egész szálloda "mocskos" volt. A képei alapján aligha fér kétség hozzá.

@mumma_bear_1 Part 2 - The Filthy 5 Star ! #holiday #fyp #pool #filthy #sea #turkey #grime #rank #puke #aviod #sick #azuradeluxehotel #poo #easyjet #covid19 #bad #waterslide #dirty #antalya #funny ♬ Oh I Do Like to Be Beside the Seaside - The Brass Pennies

A család már több ötcsillagos szállodában is megszállt Törökországban, amelyek mindegyike "makulátlan" volt az elmondásuk szerint. Mindezek ellenére a családja megpróbálta a legjtöbbet kihozni ebből a helyzetből. "Nevetni kell, különben sírni kell!" - mondta Rachael.

Címlapfotó: TikTok/mumma_bear_1

24 óra