Heidi Klum Halloween jelmezétől leesik az emberiség álla: 10 statiszta kellett hozzá - Fotók

A halloween királynője! Az 50 éves Heidi Klum korábbi önmagát is felülmúlta az idei jelmezével - tátott szájjal nézi a világ.

Tavaly egy méretes fökdigilisztaként mutatkozott, amivel gyakorlatilag meghökkentette a világot, most egészen más apropóból került ismét a címlapokra a német származású szupermodell. Heidi pávaként páváskodott a New York-i Marquee partiján, ebben a felszerelésben fel sem lehetett volna ismerni, hiszen nem volt olyan testrésze, amit ne borított volna festék, vagy ruha. Ráadásul tíz statiszta is kellett ahhoz, hogy ilyen látványos legyen a beugrója.

Heidi volt a hatalmas és színes madár "közepe", feje, arca - ahogy tetszik. A tollazatát pedig a tíz felbérelt statiszta testesítette meg. A Page Sixnek az 50 éves sztár ugyanakkor elárulta, hogy kiszolgáltatottnak érezte magát ebben a szettben. "Jelenleg nagyon meztelennek érzem magam" - vallotta be Heidi, aki azt is elárulta: segítői a Cirque du Soleil társulatából kerültek ki. "Úgy gondoltam, jó móka lenne egy olyan jelmezt csinálni néhány emberrel... ahol mindannyian nagyszerű formációkat alkotunk" - mondta ezzel kapcsolatban.

A páva-installációban egyébként Heid Klum férje, a Tokyo Hotel egykori frontembere, Tom Kaulitz is részt vett: ő egy hatalmas pávatojásként érkezett a buliba.

Címlapfotó: Instagram/heidiklum

24 óra