A hűtőre ragasztotta a bevásárló listát az anya, amit ezután talált az asztalon, könnyekig meghatja a világot - Videó

Sokkal többet tudnak rólunk a gyerekeink, mint gondolnánk, hiába akarunk elhallgatni előlük minden nehézséget, a szülők rezgéseire képtelenek nem odafigyelni. Így szos csodát köszönhetünk nekik. Ez is egy ilyen.

Egy édesanya Tik-Tok videója már több százezres nézettségnél jár, pedig korábban csak néhány százan látták a felvételeit. De ismerve a történetet nem csodálkozunk és biztosak vagyunk abban is, hogy ez a szám még jóval magasabb is lesz. Dora Bobbins története valóban megható: az édesanya az ősz közeledtével tudta, hogy egy nagy bevásárlás vár majd rá a fiai miatt, össze is írta a listát, amit gondosan a hűtőszekrényre helyezett.

Fotó: TikTok/dorabobbens

A szülőknek magyaráznunk sem kell, mennyi kiadással járnak a gyerekek, pláne abban a korban, amikor szinte havonta nőnek egy-egy méretet. És akkor még azt is számba kell venni, hogy sok család esetében komoly matekolást is igényel, hogy az embernek mindenre jusson a keresetéből. Dora szűkített listája eképp festett a teljesség igénye nélkül: tíz póló, három nadrág, cipő, táska és iskolai felszerelés.

Az anyuka üzenetét azonban a jelek szerint a fiai is észrevették, és nem mindennapi ötlettel álltak elő. A videó felrobbantotta a netet!

Lapozz a szívszorító videóért!

24 óra