Állatorvoshoz vitte a macskát az apa: amikor ki akarta nyitni a dobozt, leesett az álla - Videó

Először azt nem értette, miért ilyen nagy a macska ellenállása, amikor betenné a dobozba. Aztán azt, miért lett ilyen nehéz.

Az észak-karolinai Raleighben élő családapa a macskáját, Lilyt akarta állatorvoshoz vinni. A cicát azonban csak nagyon nehezentudta betuszkolni a hordozóba. Miután sikerült, beemelte a csomagtartóba, és alig negyed óra alatt oda is ért a rendelőhöz. Akkora azonban már az is furcsa volt neki, milyen nehéz a szállító. Miután kivette, nem hagyta nyugodni a dolog, jobban meg is nézte, hogy utána járjon a furcsaságnak. Ekkor vette észre, hogy egy helyett két macska lapul benne. Gyorsan készített is egy videót, és nem csak az állatorvos, az intertnet is jót derült ezen. A doki meg úgy döntött, ha már így alakult, mindkettőt megnézi.

@mbpage The vet and family group chat found the mix up hilarious 😂 #catsoftiktok #cat #cats #veterinarian #vettrip #oops #ohno ♬ Funny - Gold-Tiger

A lány október 20-án töltötte fel a videót a TikTok-oldalára, ahol hatalmas sikert aratott vele. Több százezren látták, és tízezerszám like-olják. a család ugyanakkor tudja, a két macska nagyon nem szereti egymást, így elképzelésük nincs, hogy kerülhettek egy szállítóboxba. 

Címlapfotó: TikTok/Screenshot/mbpage

24 óra