A saját temetésén hívta az anyját a 14 éves fiú - A kamera is be volt kapcsolva

Épp a fiát gyászolta a búcsúztatásán az édesanya, amikor megcsörrent a telefonja: a gyerek neve jelent meg a készüléken.

Múlt hétfőn, október 16-án egy fiatal srác holttestét találták meg La Entradában. Brutálisan összeverték a támadói, csak a karján lévő égési sérülések alapján tudták azonosítani a hatóságok. A 14 éves Osman Adonay Urbina temetését néhány nappal később meg is tartották, már úton voltak a szertartás helyszínére, amikor a gyászoló anya telefonja megszólalt. Miközben a srác a család tudomása szerint a koporsóban feküdt, anya, Vilma Fuentes telefonján megjelent a fia neve és képe, videón hívta őt - számolt be róla az El Herado.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

"Azt hittem, hogy ez egy vicc" - mondta a gyászoló nő. Amikor felvette a telefont, nem hitt a szemének. A vonal túlsó végén a fiát látta meg. "A határon vagyok. Élek, nem haltam meg" - mondta az édesanyjának. Mint kiderült, Osman Amerikába szökött, hogy ott valósítsa meg az álmait és élje tovább az életét. Miután letették a telefont, az anya rögtön a rendőrséget tárcsázta. És valóban: nem sokkal később a rendőröknek sikerült megállapítaniuk, nem a fiú holtteste van a koporsóban. 

"Össze voltunk zavarodva, és a rendőrök is" - folytatta az anya, ugyanakkor a többi rokon úgy döntött, a temetést folytatják, és eltemetik az ismeretlen fiút. "Ő is egy ember" - mondta az anya.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra