Felfordult a gyomra a lánynak, amikor a rájött, ki a legjobb kuncsaftja - Fotók

A férfi jó ideje a végletekig vitte a dolgot, egyre erőszakosabban követelt a lánytól dolgokat. Ezt követően derült ki: ő valójában a lány mostohaapja.

"Valahányszor szólóvideókat forgattam, amelyeket anyám házában készítettem, ahol ő lakott, azt követelte, hogy a hálószobámban, az ágyamon vagy a padlón forgassam őket" - mesélte az erotikus modell a Daily Starnak adott interjújában. A férfi szinte meiinden nap írt neki, az egyik leglelkesebb rajongója volt. Miután rájött, ki ő, az OnlyFanson szembesítette vele.

Ezt követően hívta fel az anyját, hogy elmesélje neki a történetet. "Amikor FaceTime-on keresztül elmondtam neki, megdöbbent és hallgatott, ami nagyon szokatlan volt az anyámtól" - mondta a a lány, végül azt is elárulta: az történt, amire számítani lehetett - az anyja beadta a válókeresetet. "Soha nem gondoltuk volna, hogy ilyen emberré válik - nagyon csendes volt és valahogy unalmas. Soha nem illeszkedett be tökéletesen a családunkba" - összegzett Maddison. 

A lánynak aztán meglepő ötlete támadt: mostohaapa néven tette közzé az előfizetőinek azokat a képeket, amelyeket a férfi kicsalt tőle. Hatalmas siker, azaz a tanulópénzen rendes pénzt is keres.

Címlapfotó: Instagram/tailamaddison

24 óra