Hugh Hefner kedvenc nyuszilánya volt 20 évesen: 38, de már fel sem ismered majd - Fotók

Még húsz éves sem volt, amikor már megbabonázta a Playboy egykori atyját, Hugh Hefnert. Azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán, az egykori nyuszilányra meg szinte rá se ismerni.

A szerelem Kendra Wilkinson és a Playboy atyja, Hugh Hefner között nem tarthatott örökké, a fiatal és szókimondó nyuszilány utólag el is mondta, ahol csak tudta, hogy többször meg is csalta a világhírű Playboy-vezért, mert nem teljesített valami jól az ágyban. Többek között azzal az amerikai futball-játékossal, Hank Baskett-tel is, akivel nyolc évig voltak együtt, de néhány éve végleg szakítottak. A sportolótól két gyermeke is született, az esküvőjüket pedig Hefner birtokán tartották, ő ugyanis ezt is jóváhagyta.

Hihetetlen, hogy az egykori nyuszilány nyáron még mindig csak a 38-at töltötte be - legfrissebb képein néha 50-nek is kinéz. Kendra Wilkinsonnak egy gyönyörű kislánya és kisfia is született a sportolótól, akivel szakításuk ellenére is jóban maradtak. Az elválás azonban nyomot hagyhatott a lelkében, amire az is utalhat, hogy alaposan megváltoztatta a külsejét. És bár azóta igyekszik a régi önmagát idézni, nem mindig sikerül neki! Bár a közösségi oldalakon máig népszerű...

Talán már Hugh Hefner se ismerne rá az egykori szerelmére! 

Lehangoló képek: még mindig csak 38, rá se ismerünk az egykori aktmodellre
  • A Playboy vezér a playmate-jeivel.
  • Kendra Wilkinson a gyerekeivel és exével.
  • Kendre Wilkinson új külseje.
  • Kendra Wilkinson
  • Kendra Wilkinson

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra