Elrabolta a 27 éves lányt a Hamász: bicskanyitogató, amit a főbérlője mond

Egy fesztiválon dolgozott a fiatal nő, amikor október 12-én a Hamász terroristái magukkal vitték. A főbérlője megdöbbentő dolgot közölt.

Hosszú napok óta nincs hír a 27 éves Inbar Heimanról, aki egy fesztviálpn dolgozott, amikor a terroristák magukkal vitték. Most a lány megdöbbentő ok miatt került a címlapokra: kiderült ugyanis, hogy az elmúlt napokban aktuális lett volna az albérletének a kifizetése, de érthető okokból ennek nem tudott eleget tenni. Az izraeli News Walla című lap szerint a főbérlője, akit Aaron Reissként azonosítottak, megkereste az eltűnt lány vőlegényét, Noam Allont, és tőle követelte a 2500 sékelt, azaz a körülbelül 231 ezer forintot.

Fotó: Facebook/Mordehai Alon

Közben kiderült, Noam és Inbar mindketten diákok, így nincs sok pénzük. A fiú pedig egyedül képtelen kifizetni ezt a díjat. A főbérlő ekkor világossá tette: "Nem teszel nekem szívességet azzal, hogy ott laksz. Legyen világos számodra: köteles vagy 2500 sékel bérleti díjat fizetni". A WhatsApp-os levélváltást nyilvánosságra is hozták, és nem csak Izraelben, már világszerte okoz felháborodást.

Ezt követően már érdekes fordulatot vett az ügy.

Lapozz a folytatásért!

24 óra