Közös videó és fotó: így készül Lebron James és a magyar tehetség az NBA szezonra

Szegedi Róbert, az RSports Performance Studio szakembere a portálnak elmondta, teljes titokban kellett készülniük nyáron és nem is beszélhettek arról sem, mi minden vár Vincentre.

“Most hat hetet készült az irányításom alatt Vincent. Persze, most is kellett rá izmot és erőt pakolni, de most - amit Amerikában is elmondtak neki, hogy figyelni kell rá - a core-izmok (a hasüregben a gerinc és a medence stabilitásáért felelős - A szerk.) fejlesztése, és egy pici tömeg. Illetve az volt még a személyes kérése, hogy a vertikális súlypontemelkedésén javítsunk” - mondta a Naphire.hu-nak Szegedi Róbert, aki kérdés nélkül hozzátette: “A stábnak, aki vele készül, nincs kétsége afelől, hogy ő be fog bekerülni egy NBA csapatba:”

Vincent már abba a videóba is belekerült, amiben a Los Angeles Lakers játékosok ökölpacsiznak a kameramannal. Lebron kezdi, a magyar srác fejezi be:

Hogy hogyan fogatdák a világsztárok a magyar fiút, hogy hogyan telik egy átlagos napjuk és milyen Lebron James testközelből, arról egyelőre semmi nem derült és nem is derülhetett ki. Szegedi Róbert szerint ugyanis a játkosokra is szigorú szabályok vonatkoznak, amit mindenki be is tart.

Címlapfotó: Instagram/kingjames

24 óra