Másodállása miatt rúgták ki a napokban a fiatal tanárnőt - Online petíciót indítottak a diákok

A fiatal tanárnőt elbocsájtották, egyik diákja nagynénje regisztrálta az online petíciót, ami most vikághírűvé teszi a történetét.

Gyakorlatilag csak napokkal ezelőtt találtak a diákok képeket és videókat a neten a 28 éves angoltanárnőjükről, a hír természetesen a tanári szobáig is eljutott. Brianna Coppage-t így szeptember végén elbocsájtották. Az amerikai Missouri állam egyik iskolájának diákjai azonban azonnal egy online petíciót indítottak, hogy visszakapják szeretett pedagógusukat, akinek annyi bűne lehetett szerintük, hogy rosszul keresett.

Az egyik tanuló nagynénje regisztrálta magát az oldalon, ahol leírta, hogy Coppage nagyszerű ember volt, akinek fontos volt a diákjainak a sikere. Hangsúlyozta: szerinte semmi rossz nincs abban, hogy az OnlyFans-en keresett plusz pénzt a rossz fizetése mellé. Köztudott: ez az a platform, ahol a nők a pikáns képeiket, videóikat pénzért osztják meg a rajongóikkal. A dikákok egy emberként álltak a pedagógusuk mögé.

"A 28 éves tanárnő jó tanár, és mindenki azt csinálhat az életben, amit akar" - kommentálta az egyik diák. A kirúgott tanárnő pedig a St. Louis Post-Dispatch című lapnak elárulta kifejtette, hogy havonta 8000 és 10 000 dollár (kb. 3-3,5 millió forint - A szerk.) közötti összeget keresett a szexi képekkel. Majd hozzétette: "Hiányoznak a diákjaim."

Címlapfotó és fotó: change.org

24 óra