130 kilót fogyott a tehetségkutatóban feltűnt lány - Friss képein egy Insta-bomba - Fotók

Közel 200 kilót nyomott már a tehetséges énekesnő, akinek drasztikus döntést kellett meghoznia. Friss képei felrobbantják a közösségi oldalát: a harmadára fogyott le.  

2013-ban jelentkezett egy tévés tehetségkutatóba, gyönyörű hangjával nagyon sok rajongót szerzett, azzal azonban sosem tudott megbékélni, hogy bizony gyerekkora óta küzd a túlsúllyal. Napi 10 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe egy időbe, így Aline közel 200 kilóra hízott. Persze, folyamatosan próbált újabb és újabb módszereket, hogy megszabaduljon a feleslegtől, de hiába. Aztán belátta: egy gyomorszűkítő műtét mentheti csak meg. Mivel a  társadalombiztosítás nem finanszírozta volna a beavatkozást, így Törökországba ment, hogy minél kevesebből megússza.

Az eredmény? Nos, Aline esetében nem túlzás a "döbbenet" kifejezés rá.

via GIPHY

Közel 200 kiló volt "fénykorában", ma már alig 60-at nyom a mérlegen. Nem túlzás, megharmadolta magát. Eredményének köszönhetően ma már nem csak a rajongói, az egész világ felkapta a fejét a hírre, főleg most, hogy egy ideje hihetetlen képek kerülnek róla az internetre. Persze, egy percig nem titkolja, önmagában a műtétnek köszönhetően ez nem sikerült volna, ráadásul azóta akadt más is, ami miatt szégyenkeznie kellett volna - de nem tette.

Félmillió követője lett már a szexi lánynak, a napokban a 30-at tölti be!

FOTÓK: 130 kiló mínusz - bombázó lett a fiatal énekesnőből!
  • Aline Bachmann fogyás tehetségkutató
  • Aline Bachmann fogyás tehetségkutató
  • Aline Bachmann fogyás tehetségkutató
  • Aline Bachmann fogyás tehetségkutató
  • Aline Bachmann fogyás tehetségkutató

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra