Karácsonykor kapott levelet a család: kiderült az igazságot a lányukról - Fotók

A fiatal lány aktív életet élt a közösségi oldalakon évek óta, sőt, már a járvány kitörése után is volt egy titkos OnlyFans fiókja. Miután szabadságra küldték, aktívan elkezdett foglalkozni vele.

A Daily Star híre szerint a korlátozások után aktívan elkezdett dolgozni az erotikus portálon is. A családja előtt azonban titkolta ezt, eleinte ugyanis tesztelni akarta csak, hogy hosszú távon tetszik-e neki ez a munka, megtalálja-e benne a számítását. De eljött a karácsony, és megérkezett az a bizonyos levél a családjának. Nem akármilyen dolgokat nyomtattak ki az internetről és csatoltak hozzá.

A levélben képernyőképek is voltak, amelyeken Amber látható "munka közben". Sőt, egyenesen prostituáltként hivatkoztak rá. "Soha nem fogom megtudni, hogy ki volt az" - mondta a 22 éves lány, hozzátéve: a feladó nem volt rajta a levélen és géppel írták a levelet. A lány gyanúja szerint azonban a szülei ismerősei között lehet a tettes. Apropó: szülők! A lány vallomása szerint az anyja és apja is régimódi, így kiszámíthatatlan volt, hogyan reagálnak majd a kínos helyzetben.

"Látják, hogy mennyire boldog vagyok, és milyen jól megy nekem, és hogy sokkal kevésbé vagyok stresszes, mint amikor menedzserként dolgoztam a vendéglátóiparban" - mondta a lapnak a lány ezzel kapcsolatban. Amber egyébként 8 dollárt, azaz 2700 forintot kért az előfizetőktől, akik ezért cserébe kaptak pikáns tartalmakat tőle.

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra