Megpróbálta 5:20-kor felkelteni a kutyáit a gazdi: amit tettek, azon milliók nevetnek - Videó

Hajnali 5:20-kor próbálja meg először kelteni őket - és lássuk be, abban semmi meglepő nincs, hogy ilyenkor még a kutyákban is heves a tiltakozás.

Bár Justin finom, tapintatos módon és érintésekkel keltené az ebeket, ők meg se moccannak erre a gyenge kísérletre. Aztán később a férfi újabb módszerekkel próbálkozik és rendre rögzíti is őket, hogy megmutathassa a világnak. Az eredmény: semmi. Közel fél óra szenvedése után ráadásul a két kutya meghúzza a váratlant, ami miatt most millióan nevetnek a felvételen. Remi Jean és Nelli Bean ugyanis arccal fúrják be magukat a takaró alá, mint két dacis kisgyerek.

A reakciók többsége könnyesre nevette magát. 

@justinfloyd Its so hard to get the dogs up in the morning #dogsoftiktok #dogtok #funnydogvideos ♬ original sound - Justin Floyd

"A kutyák mindenhová velem jönnek. Az edzőterembe, a munkahelyre, a barátokhoz. Ugyanaz a napirendjük, mint nekem. Így amikor eljön a felkelés ideje, ugyanolyan fáradtak, mint én, ha nem még fáradtabbak" - mondta a sármos gazdi a Newsweeknek, aki hozzátette: ezért is megértő az ebekkel, hiszen pontosan tudja, mit éreznek reggelente.

Címlapfotó: TikTok/justinfloyd

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra