Megdöbbent a házaspár, amikor először megnézte az esküvői videójuk vágatlan felvételét

A pár talán még hálás is volt egy ideig, hogy a férfi jelezte ezt, és gondolták, megkaphatják a felvételt másképp. Sőt, megragadták az alkalmat, hogy megkérdezzék a videóst egy fontos részletről, ami hiányzott a vágott anyagból.

"Megkérdeztük, hogy megvan-e nála az első táncunk felvétele, amely az eredeti hanganyagot is tartalmazza" - emlékszik a férfi. Ugyanis kiderült, egy profi zenekart fogadtak fel az esküvői tánchoz és egy különleges dalhoz tanulták be a koreográfiájukat. Titokban remélték, egyszer előkerül a felvétel, akár az egész, hogy visszanézhessék. Úgy tűnt, szerencséjük van, a videós azt üzente, megvan, a nyersanyagért még 100 fontot (Körülbelül 45 ezer forint - a szerk.) kér. "Már 1600 fontot (kb. 726 ezer forintnak megfelelő összeg - a szerk) fizettünk a szolgáltatásaiért, és úgy gondoltuk, hogy ez egy kicsit sok, de sokat jelentett nekünk, hogy megkaptuk ezt a felvételt, így beleegyeztünk" - folytatta a bejegyzés az ara.

Amikor először elindították a felvételt, azonnal sokkot kaptak. A romantikus emlékekről pedig azóta álmodni sem tudnak...

Fotó: 123rf.com

Az egyik felvételen, amikor a James David nevű videós a menyasszony és vőlegény barátait és családtagjait filmezte, a háttérben jól hallható, hogy közben kommentálja is a látottakat a barátnőjének:

"Mi van ezekkel az emberekkel? Kibaszott pöcsök!" 

"Keserű ízt hagy a szánkban, ha most visszagondolunk az egészre" - fűzte hozzá a vőlegény a csoportban, majd a felesége azt is elárulta: "Azóta nemcsak, hogy nem vesz tudomást rólunk, és nem kért bocsánatot, hanem minden közösségi médiából letiltott minket."

Címlapfotó: Facebook/leeadders

24 óra