"Pasizó applikációt" készített Vera: egy éjszaka 3 ezren jelentkeztek - Fotók

Az igaz szerelmet keresi a fiatal Tik-Tok és Insta-modell, és úgy döntött, egy kérdőív segítségével próbál meg tisztán látni a férfiak népes halmazában. 

A leendő barátjáról szeretett volna információkat megtudni, még mielőtt elmélyedne egy-egy beszélgetésben. A Londonban élő fiatal modell ezért úgy döntött, összeállít egy kérdőívet, ami alapján jelentősen le tudja majd szűkíteni a potenciális jelöltek körét. Jóllehet, a pasizós kérdőíve akkora siker lett, hogy egyetlen éjszaka alatt háromezer jelentkező töltötte ki - gyaníthatóan pedig azóta is csak záporoznak a válaszok a lány felhívására. Vera Dijkmans ötlete nagyon egyszerű: a kérőinek egy űrlapot kell kitölteni, amin személyes jelleggű kérdések tucatja szerepel.

Vajon a szüleivel él a srác? Esetleg van épp függőben ismerkedése? - ilyen és ehhez hasonló furfangos kérdések szerepelnek a huszonéves lány kérdései közt. A felhívása állítólag 24 óra alatt 47 ezres nézettséget ért el. "Vannak, akik furcsának tartják, hogy egy applikációt használok a szerelem megtalálására, de összességében pozitív a visszajelzés, rengeteg jelentkező van" - mondta a lány, majd hozzátette: manapság nem könnyű randizni, így szeretné tudni, kik a megfelelő jelöltek, akikkel összeillik.

A lány oldalai ráadásul rohamos növekedésnek indultak - a képeit látva nem csodálkozunk!

FOTÓK: az első randin Vera magának fizet, de vannak más elvárásai
  • Vera kérdőív pasizás applikáció
  • Vera kérdőív pasizás applikáció
  • Vera kérdőív pasizás applikáció
  • Vera kérdőív pasizás applikáció

Címlapfotó: Instagram/veradijkmans

24 óra