Beleszeretett a 24 éves aranyásóba a 60 éves férfi: a lányai egy dolog miatt könyörögnek neki - Fotók

Egy olyan oldalon ismerték meg egymást, ahol a lányok gazdag férfiakat keresnek maguk mellé. A 60 éves férfi családja nem boldog maradéktalanul.

A 60 éves Claudio maga sem hitte és valószínűleg nem is igazán tervezte, hogy hosszú évekre elrabolja majd a szívét egy olyan fiatal lány, akit egy olyan oldalon ismert meg, ahol a nők egyik legfőbb szempontja, a kiszemletjének vastag legyen a pénztárcája. Ráadásul a férfi fejét egy 18 éves lány csavarta el, akivel hat éve azóta is töretlenül kitartanak egymás mellett. Semie ma már 24 éves, az érkezésének viszont nem feltétlenül örült mindenki a férfi családjában.

"Azt mondták nekem: "Apa, kérlek, ne randizz nálunk fiatalabb nőkkel" - emlékezett vissza a 60 éves férfi a Love don't judge című műsorban a lányai kitartó kérésére. Claudio 18 évig volt házas, miután azonban szakítottak és elváltak, a tehetős férfi hamar azt érezte, szüksége van új kalandokra. A társkereső oldalon aztán jött a 36 évvel fiatalabb lány és a férfi élete azonnal a feje tetejére állt. "Mindig is érdekelt valaki, aki idősebb nálam" - ezek már a lány gondolatai, sőt, Semie szerint ez az ideális korkülönbség.

Igen ám: de a kapcsolatuk nem csak a férfi családjának a szemét szúrja!

FOTÓK: trollok céltáblája az aranyásó és a 60 éves pasija
  • 60 éves férfi 24 éves nő szerelem aranyásó
  • 60 éves férfi 24 éves nő szerelem aranyásó
  • 60 éves férfi 24 éves nő szerelem aranyásó
  • 60 éves férfi 24 éves nő szerelem aranyásó

Címlapfotó: Instagram/_semie

24 óra