Kiszivárgott: ilyen fehérnemű-szabályokat kell betartaniuk a királyi család tagjainak - Fotók

Mint ahogyan a királyi család tagjainak az élet minden területén szigorú protokollt kell betartaniuk, nem nagy meglepetés, hogy ez fokozottan igaz a fehérneműkre is. Megdöbbentő részletek szivárogtak ki.

A királyi család tagjának lenni nem feltétlenül csak öröm és boldogság, a nyilvános szerepléseken Katalin hercegnének és a többieknek igencsak szigorú divatszabályokat kell betartaniuk. De ez nem minden. Természetesen a nyilvános italozásról szó sem lehet, mint ahogyan a tetoválásokró és piercingekről sem. Így nem csoda, hogy a fehérneműkkel kapcsolatban is igencsak kemény feltételeknek kell megfelelni, ami a mindennapokat illeti. És mindez Erzsébet királynőre is révényes volt - természetesen.

Fotó: Profimedia/RedDot

Elsőre talán drasztikusnak tűnhet, de Katain hercegné és a többiek számára a szexi csipke fehérnemű viselése szigorúan tilos. Legalábbis ezt mondta Myka Meier etikett szakértő a The Sun címá lapnak. Ráadásul, hogy elkerüljék a kölünféle "baleseteket" és tangavillantásokat, a királyi család hölgy tagjainak speciális bodykat kell viselniük a ruhájuk alatt. "Gyakori taktika, hogy egyfajta alsóruhát viselnek" - mondja a szakértő. Így minden a helyén marad, még egy hirtelen széllökés esetén is.

De miért tilos akár csak egy melltartópántot is villantani? Erre is fény derült! Mint ahogyan a férfiakra vonatkozó szabályokra is.

Lapozz a folytatásért!

24 óra