Lejön a háromlábú kutya a lépcsőn: amit utána tesz, attól padlót fog a világ - Videó

Miután a kutya leér a lépcsőn, feláll a hátsó lábaira és úgy megy el a konyhapultig, mint egy ember.

A konyhapulthoz érva aztán megtámasztja magát a melső lábával, úgy néz a szerető gazdájára. Mindezek fényében az már senkit nem lep meg, hogy a Tik-Tok csatornára feltöltött videók többségén Dexter pont így közlekedik, kétlábon járva. És feltehetően ez a sikerének a titka is. Egy korábban megjelent cikkből pedig az is kiderült, mi történt a kutya lábával.

@dexterdogouray Waking up and looking for my morning treat - all I want is something sweet to start the day right! Not sure why mornings can sometimes be so tough, but a little sugar might just make it a whole lot better. #morningsweets #funnydogvideo #funnypuppy #comedians #furbabymom #humorpet #dexterdogouray #crazydogparent #comedydog #doglifestyle #petlove #petmorning #dogmorningroutine ♬ original sound - dexter dog ouray

"Valójában két és fél lába van" - mondta a gazdi a Newsweeknek, aki azt is elmondta, Dexter egyszer elszökött otthonról és elgázolta egy furgon. A jobb első lábát ekkor amputálták, a bal eslőre viszont nem sokáig tud ránehezedni. Így aztán magától kezdett el kétlábon járni és ma már az esetek 85-90 %-ban így közlekedik.

@dexterdogouray Replying to @nyomeoliv They said Dexter's accident was career-ending, but he wasn't gonna give up that easy! After they fused his front elbow together, this dog still found a way to walk upright like nothing ever happened. He may not be the same dog he used to be, but he sure knows how to adapt and make us laugh! #doglife #dexterdogouray #crazydogmom #comedyvideos #comedians #celebritydog #crazydog #cooldog #comedy #comedyclub #comedyvideos #comedians #comedyclubproduction #comedydog #comedianlife #crazydogparent #comedianlife #furbabymom #furloves #funnydogvideo #funnydogofinstagram #furpet #funnypetvideos #funnypuppy #funnydogvideos #humormemes #humormemes #humorous #humorpet #humorme #funnydogvideos🐶 ♬ original sound - dexter dog ouray

"Imádja az embereket. Egy tipikus családi kutyából egy olyan inspirációvá vált, aki milliók szívébe lopta be magát. Dexter mindannyiunkat arra tanít, hogy az életnek nem kell pontosan úgy kinéznie, ahogyan mindig is elképzeltük" - mondja a büszke gazdi. 

Címlapfotó: TikTok/dexterdogouray

24 óra