Gyomorforgató, mit talált a férfi a currys csirkéjében - Égnek áll a világ haja tőle - Fotók

Amikor Anurag közelebbről is megvizsgálta az ételét, nem hitt a szemének: kiderült, hogy grillezett patkány.

Azonnal hivatták a személyzetet és szembesítették a felfedezésükkel, tudni akarták, hogy kerülhetett döglött patkány a currybe. De egyenes és konkrét választ nem kaptak., csak ködösítést - mondja Anurag Singh. Miután az ételről számos fényképet is készítettek, az első útjuk rögtön a rendőrségre vezetett.

A bejelentésüket igencsak komolyan vették.

Fotó:X/AMINKHANNIAZI

A patkányhúst tartalmazó tányért elkobozták, és elküldték egy állami laboratóriumba elemzésre - magyarázta Sanjay Marathe felügyelő a helyi rendőrségtől. Azt is elmondta, hogy az étterem vezetője, a felelős szakács és egy baromfihús-kereskedő ellen már vizsgálatot indítottak. "Az üzletvezetőt és a szakácsot letartóztatták" - hangsúlyozta a Business Todaynek.

Fotó:X/AMINKHANNIAZI

És a rémálommal ezzel még nem volt vége. Közben Anurag Singh nagyon rosszul lett az elfogyasztott ételtől, orvoshoz kellett vinni. Reméli, a történtek miatt kártérítésra tarthat majd számot. Az étterem tulajdonosa viszont azt mondja, a két férfi részeg volt, már majdnem mindent megettek, amikor előjöttek a patkányos sztorijukkal - magyarázta Devraj Gore, a tulajdonos ügyvédje, aki szerint pénzt akartak tőle.

"Később a rendőrséghez fordultak. Mindezt azért tették, hogy rontsák az étterem hírnevét, amely 22 év alatt egyetlen panaszt sem kapott" - állítja az ügyvéd.

Címlapfotó:X/AMINKHANNIAZI

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra