Meglátta magát a tükörben a kiskutya: amit tett, azon az egész világ nevet - Videó

Barkley megtorpan, hogy egy másik kutyával találja magát szemben, majd fedezékbe is vonul. Ezt követően hívja játékra a fajtársát, s láss csodát, engedelmeskedik.

Amint az apró kutya felugrik, a "barátja" is. Ugyanakkor, ugyanakkorát és ugyanarra. Nem csoda, hogy Barkley azonnal odasiet az újdonsült barátjához - most már végképp szeretné közelebbről is megismerni őt. Aztán jön is gyorsan egy puszi, ami sajnos a tükrön landol és picit sem olyan, mint amilyenre a kutyus számított.

@__barkley__ Not too sure about this other guy i found in my new home #goldenretriever #goldenretrieverpuppy #goldenretrievers #goldenpuppy #goldenretrievergoldcoast #dogsoftiktok #goldensoftiktok #goldenhour #retrieveroftheday #puppiesoftiktok #dogtok #pettok #petsoftiktok #goldenretrieversaustralia #puppy #golden #dog #love #puppylove #tiktok #fyp #foryoupage #viral #trending ♬ original sound - Barkley.

"Kiderült, hogy Barkley április 1-jén született, pontosan egy évvel azután, hogy beköltöztünk az otthonunkba, és egy nappal az idei eljegyzésünk előtt" - magyarázta Barkley gazdája egy interjúban, a véletlenek sora azonban még nem ért véget. "A tenyésztőnek volt egy alom, amit "Hófehérke és a hét törpe" névre kereszteltek - én korábban Hófehérkeként dolgoztam Disneylandben. Szóval ezt egy jelnek vettük" - tette hozzá.

@__barkley__ Movie night 🎥 #goldenretriever #goldenretrieverpuppy#goldenretrievers #goldenpuppy #goldenretrievergoldcoast#dogsoftiktok #goldensoftiktok#goldenhour #retrieveroftheday #puppiesoftiktok#goldenretrieversaustralia #puppy #golden #dog #love#puppylove #tiktok #fyp #foryoupage #viral #trending #lionking #dogtok #pettok #petsoftiktok ♬ Circle of Life/Nants' Ingonyama - Lindiwe Mkhize & Lebo M.

Címlapfotó: TikTok/__barkley__

24 óra