Ez a gyönyörű nő a Fradi közönségkedvencének a felesége - Három gyerekük van - Fotók

Idén tért vissza a Ferencvároshoz, a napokban pedig már a 29-et töltötte: Cristian Ramirez hamar belopta magát a Fradi-szurkolók szívébe - de ő maga is erősen kötődik hazánkhoz. Egy gyönyörű modellnek köszönhetően is. Ő a felesége, gyermekei anyja.

Az ecuadori válogatott meghatározó játékosa, stílusát a leggyakrabban a brazilok legendájához, Roberto Carloshoz hasonlítják. Cristian Ramirez átszott a Nürnbergben, majd a Fradi játékosaként magyar bajnok, magyar kupagyőztes, Liga-kupa győztes és Szuperkupa győztes lett. Ezt követően figyelt fel rá a Krasznodar és szerződtette, ahol éveket húzott le. Hosszú hónapok óta pletykálták, végül néhány hónapja a hír beigazolódott: Ramirez ismét a Fradi mezét húzta magára és máris gólokkal hálálta meg a bizalmat.

via GIPHY

Cristian Ramírez életére mindig is nagy hatással voltak a Magyarországon töltött hosszú hónapok, Budapesten ismerte meg ugyanis Anikót, akivel szerelembe estek. A gyönyörű modell azóta is hűséges és szerető társa a játékosának, és immáron három közös gyermeküket nevelik büszkén együtt. Természetesen Ramirez szerelme, sőt, már a gyermekei is rendre a Groupama Arénában, a helyszínen szorítanak az édesapjuknak és számtalan családi kéet osztanak meg a közös kalandjaikról.

Anikó modellként kezdte, anyukaként is a legszebbek egyike!

FOTÓK: íme Cristian Ramirez gyönyörű szerelme és három gyermekük
  • Cristian Ramirez
  • Cristian Ramirez és Vágó Anikó
  • Cristian Ramirez és Vágó Anikó
  • Cristian Ramirez családja

Címlapfotó: Instagram/aniramirezvago

24 óra