40 vendégből senki nem ment el az anya a szülinapi bulijába: aztán váratlan dolog történt - Videó

A fiatal lány édesanyja úgy gondolta, a 40. szülinapjából nagy felhajtást kerekít, ezért egy Facebook-csoportot hozott létre a vendégeknek. Ami ezután történt, arra senki nem volt felkészülve.

Egy könnyes videót tett közzé egy fiatal lány a Tik-Tok-on: Addie volt az, akinek az édesanyja hatalmas partyt szervezett a születésnapjára. Hogy milyen eredménnyel? Arról a videó kellőképpen tanúskodik. Ha pedig valaki számára nem lenne egyértelmű, a lány egy rövid leírást is adott róla: "Délután 5 óra van, és senki sem jött, pedig a buli már délután 4-kor elkezdődött. Sírok." A videó melletti kommentben pedig hozzátette: "Elkészítette az ételt és takarított is".

@addieraej

she made food and cleaned the whole house too.

♬ sunet original - MAYA

A videót már 31 millióan látták, és kapott rá 7,5 millió likeot. De a története itt nem érte véget. Az is kiderült, Addie utána nézett, az anyja jó dátumot írt a csoportban, a meghívottak közül hatan jelezték a részvételüket, de közülük sem ment el senki. Míg sokan azért voltak felháborodva a kommentelők közül, hogy ilyen barátaik vannak, a többség természetesen felköszönötötte a szülinapost. Több mint 38 ezer komment érkezett!!! 

Majd megérkezett a szülinapi videó is és egy nem várt meglepetés. A címlapra repítette az anyukát!

Lapozz a folytatásért!

24 óra