A csomagtartóba tuszkolta a feleségét József: majd a kezdetét vette a rémálom - Videó

Domonyvölgyi rém - akár ez is lehetne a neve annak a férfinak, aki a gyanús szerint brutális dolgokat tett a feleségével. Igaz, ő a nagyrészét tagadja.

Megrázó történetről értesült a TWN.hu: alig egy héttel ezelőtt egy kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától, távol az otthonától. "Rettegve és reszketve hadarta el: férje elrabolta és meg akarja ölni. Perceken belül rendőrök lepték el az üzletet és környékét, a nő egyenruhások védelmébe, férje nyomozók őrizetébe került" - fogalmaz tényszerűen a rendőrség. A közleményükből aztán később kirmibe illő, már-már horrorisztikus részletek derülnekl ki. 

Fotó: Police.hu

"A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába" - részletezi a rendőrség az ominózus nap eseményeit. Hozzáteszik: a nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni.

A férfi végül egy domonyvölgyi erdős területen engedte k a nőt - és ott kezdődött az igazi rémálom!

Lapozz a videóért!
VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra