A csomagtartóba tuszkolta a feleségét József: majd a kezdetét vette a rémálom - Videó

Információink szerint a férfi ezután rántott kést, majd megfenyegette a feleségét, hogy megöli, ezt követően peidg megerőszakolta. A nő tiltakozott, sírt – hasztalan.

Ezt követpen tette kocsiba ismét az asszonyt, majd elindultak a Duna túloldalára. "Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Végignézték, amint a férj elkapja nejét, visszarángatja a kocsiba és elszáguld" - olvasható a bejegyzésben, végül egy bolti eladó sietett a segítségére abban a falusi üzletben, ahová betértek útközben. Úgy tudjuk, a nő a mosdóbn tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett.

"Az áldozatot a rendőrautóba ültették, a helyszínre pedig további egységek érkeztek - a férj sem maradt sokáig magára".

Az 50 éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett. A férfit letartóztatták, ellene hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Címlapfotó: Police.hu

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra