Horrorbaleset és 3 halott az M5-ösön - friss közlemény érkezett - Fotók

Nem álltak meg a rendőröknek, az üldözést követően csapódtak fának.A friss fejleményekről a rendőrség adott ki közleményt.

"Hét külföldinek akart segítséget nyújtani az államhatár tiltott átlépésében az a 36 éves moldáv férfi, aki száguldás közben lesodródott kocsijával az autópályáról" - emlékeztet a rendőrség az év elején történt tragédiával kapcsolatban. Ahogy arról korábbana TWN.hu is beszámolt, egy külföldiekkel telezsúfolt személyautót akartak 2023. január 5-én délután megállítani a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök. Ahelyett azonban, hogy a figyelmeztető és felszólító jelzésekre megállt volna, nagyobb sebességre kapcsolva, körülbelül 170 km/h-val igyekezett meglépni.

Az M5-ös autópálya Pest vármegyei szakaszán, Táborfalva térségében azonban egy előzés közben megcsúszott és lesodródott az útról. "Több útmenti fának nekiütközött, a kocsi totálkárosra tört, a futóművek kiszakadtak. A sofőr kipattant, a csomagtartóban, illetve az üléseken lévő utasait sorsára hagyta, majd az erdőbe szalad" - emlékeztet a rendőrség. Nem sokkal később – nyomkereső kutya és hőkamerás helikopter segítségével – találtak rá.

Most az is kiderült, azóta ketten is meghaltak a baleset következményeként! Kiderült, kik ők!

Megrázó képek: sokan megsérültek, hárman meghaltak
  • útzár baleset migránsok
  • útzár baleset migránsok
  • útzár baleset migránsok
  • útzár baleset migránsok
  • útzár baleset migránsok

Címlapfotó: Police.hu

24 óra