16 éve operálja Annát a plasztikai sebész férje - így néz ki ma - Fotók

Testközelből csodálhatta meg férje munkásságát, aki az idősebb generációk képviselőiből is bombázókat varázsolt. Anna önként ajánlotta fel a párjának, rajta is gyakorolhat. 

Tökéletes nőt alkotott Dr. Phillip Caft. A Miamiban élő plasztikai sebész több mint másfél évtizede a saját feleségét alakítgatta a szabadidejében, és néhány éve mindketten úgy érzik, az asszony tökéletes lett. Anna második gyermekük születése után érezte először úgy, hogy az öregedés ellen folytatott harcban fogytán a lőszere. „Észrevettem, hogy az alakom már nem a régi. Segítettem Phillipnek a rendelőben, és láttam, hogy a 60 éves nők milyen tökéletes formában léptek ki onnan. Akkor határoztam el, hogy én is szeretnék tenni valamit, hogy jobban érezzem magamat” – mesélte Anna a Daily Mailnek a noizz.hu korábbi cikke szerint.

via GIPHY

Hosszú éveken át dolgozott a férj lelkesen élete főművén, ez idő alatt természetesen az asszony többször kapott új mellimplantátumokat, zsírleszíváson is részt vett, de még a fenekét is megnagyobbították. Emelett alakítottak a csípőjén is, felvarrták a hasát és természetesen az arca és a szája is fel lett töltve. A mű a sebész szerint is olyan tökéletes lett, hogy egy ideje már a feleségével reklámoza a saját művészetét. Phillip szerint, ha Anna bikiniben van, egyszerűen mindenki rajta legelteti a szemét, s hogy mit mond az asszony?

"Én vagyok a bizonyíték, hogy milyen tehetséges a férjem!" - mondja Anna.

FOTÓK: Íme Anna a beavatkozások után - tökéletes, a férj szerint is!
  • Feleség plasztika
  • Feleség plasztika
  • Feleség plasztika
  • Feleség plasztika
  • Feleség plasztika

Címlapfotó Instagram/body.by.craft

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra