Sírba vitte a sztárok szextitkait: elhunyt a magyar "nightclubkirály" - Fotók

Tíz éve kommandósok fogták el az otthonában, akkor bordélyházak üzemeltetésével gyanúsították. A Kamilló név hosszú évtizedek óta jól csengett az éjszakában, a férfi halálhíre futótűzként terjed a közösségi oldalakon.

"Drága Kamikám, nuygodj békében" - posztolta ki a Facebook oldalára az ismert és népszerű zenész, Nyári Kálmán, és egy közös képet is posztolt Ribáry Kamillóval. A férfi a keresztneván vált ismerté az éjszakában, a rendszerváltás után több éjszakai szórakozóhelyet is nyitott a fővárosban. "Növényi Norberttel nyitottam meg a Hully-Gully diszkót, aztán Budapest legnagyobb diszkóját, a Casablancát. Majd egy 100 négyzetméteres helyiségben az első night clubot, a Ti Amót, a Ferenc körúton, vagy a Caligula night clubot Budán" - nyilatkozta 10 éves a Bors című napilapnak azok után, hogy kiengedték az előzetesből.

Bordélyházak üzemeltetése miatt nyomoztak ellene akkor, a lapnak azonban azt állította, ez nem igaz. "A kilencvenes évek vége óta azonban csak ingatlanok bérbeadásával foglalkozom. Körülbelül nyolcszázmillió–egymilliárd forint lehet a vagyonom, ami az utolsó forintig becsületes munkával szerzett, adózott jövedelem".

A férfit mindenki ismerte az éjszakában, énekesek, hírességek és bűnözői körök is. Talán ezért is fordulhatott elő, hogy Kamillót több bűnügyben is kihallgattak korábban, így többek közt Prisztás József megölése és a Totka Pál elleni emberölés-kísérlet miatt is. Korábban olyan vádak is megjelentek vele kapcsolatban, hogy az általa üzemeltetett night clubokban kompromitáló felvételeket készítettek híreségekről és politikusokról. Kamilló a Borsnak adott interjújában aljas rágalomnak nevezte ezt. Ugyanakkor hozzátette: "Egy biztos, amit én tudok, azt a sírba viszem magammal, szóljon az rendőrről, politikusról vagy bárkiről".

Akkor azt is elárulta, beteg: "Gyógyíthatatlan betegségben szenvedek, hepatitis C fertőzést kaptam" - mondta.

Nyári Kálmán később törölte a halálhírről szóló bejegyzését, Ribáry Kamilló lánya azonban hivatalosan is kiposztolta azt. "A legmélyebb fájdalommal jelentem be hogy édesapám, Ribáry Kamillo László a mai nap reggel váratlan körülmények között elhunyt! Istenem" - írta Ribáry Kármella.

Címlapfotó: Instagram/58kami

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra