Vigyorogva szelfizett a turista: ami a háttérben látszik, sokkoló - Videó

Hihetetlen jelenetek játszódtak le a kínaiak egyik kedvenc parkjában, a "Xihui"-ban - már nem csak Ázsiában, az egész világon, így Magyarországon is nagy felhábordást vált ki a sztori.

A kelet-kínai Csiangszu tartományban található park mesebeli tavakkal és a történelmi Wuxi nevű városra hihetetlen panorámával várja a turistákat hosszú évtizedek óta. Most azonban egy botrányos videó miatt került a címlapokra. Egy nő június 20-án készített videót a tájról a park közepén, azonban megcsúszott a lába a patak nedves talaján és a földre zuhant. A helyszínen készült felvételeken jól látszik, valószínűleg az eszméletét is elvesztette: arccal a földnek fekszik mozdulatlanul egy sziklás lejtőn. Ekkor még azt sem volt világos, életben van-e. 

A park egyik alkalmazottja igyekezett a nő segítségére, és jókora tömeg gyűlt össze körülötte - köztük a botrányt okozó pöttyös ruhás nő is.

Ő láthatóan kicsit sem aggódott a fiatal lány életéért, sőt, mosolyogva próbált meg szelfit készíteni úgy, hogy a magatehetetlenül fekvő embertársa is jól láthatü legyen a háttérben. Az erről készült videót egy másik turista készítette, akinek a felvételén jól látszik, hogyan próbál meg mosolyogni és szelfizni a nő ebben a méltatlan helyzetben. 

A videó először Kínában terjedt el a közösségi médiában, mostanra pedig már az egész világot körbejárta. Nagyjából az emberek 99 %-t fel is háborítja. Utólag szerencsére kiderült, a sérült nő túléli a balesetet, kórházba szállították.

Címlapfotó: Twitter/DrewPavlou

24 óra