Életében először szagolt meg egy cicát a kiskutya, a reakciója felrobbantja a netet - Videó

Vajon milyen illata lehet egy cica hátsójának? Az emberek fejében ritkán merül fel ez a kérdés, hiszen a szaglás elsősorban az állatok információszerzési módja. Ezt a kiskutyát mindenesetre épp ez mozgatta meg.

Egy "ladynort18" néven tiktokozó osztotta meg a nem mindennapi felvételt, aminek máris közel 13 millió megtekintése van. Nem csoda, hiszen az emberek többsége hangosan kacag, amikor végignézi a pár másodperces filmet. A történet egyszerű: a néhány hetes kiskutya bátortalanul, kellő távolságból szemléli a macskát, majd legyőzi a kiváncsisága és úgy dönt, közelebb megy. Ami ezután következik, hatalmas jókedvre deríti a netezőket:

A kutyus megszagolja a macska hátsóját, majd rögtön kiderül az arcáról, mi a véleménye!

@ladynort18 When your puppy notices the cat’s butthole for the first time. #puppytiktok #puppiesoftiktok #gag #catsoftiktok #stinky ♬ original sound - NotJakeFischer

Záporoznak a kommentek a felvétel alatt. "Túl hangosan üvöltöttem, és majdnem elájultam a nevetéstől" - írja az egyik felhasználó. "Lol, úgy röhögtem, hogy eltört a hátam" - magyarázza egy másik, és olyan is akadt, aki azt állítja, már tízszer nézte meg egymás után, annyira élvezi.

Címlapfotó: TikTok/adynort18

24 óra