Megtanult ugatni a szarka: videóra vették, hogy veri át a kutyákat - Videó

Közel 282 ezer like van máris a különös csapat videóján, pedig a kutyák oldalát "csak" 356 ezren követik.

A két négylábú az ablaknál áll, valamit látnak az udvaron, ami nyugtalanítja őket és ezt hangos ugatással jelzik. Vagy lehet, hogy csak egy hang zavarta meg a nyugalmukat? Bizony: a kutyákon kívül még valaki ugat. Vajon honnan jön a hang? Vajon hol rejtőzik a tulajdonosa? - gondolhatja a két eb. A videó nézői azonban pontosan tudják a választ, csak Molly vicceli meg a barátait. A másik kutyafekhely szélén ücsörögve ugat néha-néha. Majd a kanapé háttámlájára repülve folytatja ezt.

A szomszédok is megkérdezték, hogy "van-e egy harmadik kutyánk" - olvasható a videó leírásában. Zseniális!

A gazdi az ABC híre szerint azt mondta, Peggy és Molly azóta is különös kapcsolatban vannak egymással. "A kedvencük a közös napozás. Peggy egyszerűen imádja, aztán Molly kinyitja a szárnyait, és együtt fekszenek" - mondta a nő és ez a barátság akkor sem szakadt meg, amikor a kutyusnak kölykei születtek. A szarka a kölykökre is ügyelt állítólag. S hogy meddig maradhat Molly? Azt is elárulták.

Juliette Wells ugyanis azt mondja, hogy ő egy szabad szarka, aki akkor repül el, amikor csak akar. "Mollyt sosem zártuk ketrecbe." Néha más madarak is jöttek és játszottak vele. "Szeretnénk, ha örökké itt élne, de azt is szeretnénk, ha saját családja lenne. Ő egy vad madár, megvannak a saját igényei. Nagyszerű lenne, ha találkozna valakivel, akivel gyerekei születnének, visszahozná őket ide, és még nagyobb lenne a családunk" - nyilatkozta a nő.

Címlapfotó: Instagram/peggyandmolly

24 óra