Sváby András megsérült: kiderült, ki veszi át a helyét a képernyőn - Videó

Egy, a Tiktokra posztolt videóban mesélte el a történetét az ATV műsorvezetője - szúrta ki a Naphire.hu. Képtelen ma kamera elé állni a sérülése miatt.

Egy méretes monoklival a szemén posztolt videót a nemrég indított Tik-Tok csatornájára Sváby András. A Naphire.hu megkeresésére pedig röviden el is mesélte, mi történt vele pontosan, ami miatt vasárnap este hiába várják őt a Heti Napló nézői. “Mondanám azt, hogy hőstörténet, de nem az: nem verekedtem össze senkivel, nem védtem meg senkit a gonosz emberektől, nem bokszoltam, hanem a kisfiam fölé hajoltam az ágyban, ő meg éppen felemelte a fejét. Ennyi. A 6 éves Milánka monoklit csinált nekem. De nem tehet róla” - mondta a lapnak.

@svabya Hatalmas monokli a szemem alatt. Elég ciki. #hetinaplo #svaby #svabyandras #hetinaplosvabyandrassal #sváby #atv #monokli ♬ eredeti hang - Sváby András

A szeme reggelre kékült be, így a műsorvezető ma döntötte el, nem vezeti a műsort az ATV képernyőjén vasárnap este. “Ha ilyen helyzetek vannak, akkor Török Réka beugrik helyettem. Egyértelműen helyettesítés lesz” - tette hozzá. Azt is megtudtuk: Sváby és Karcsika is ott lesz a stúdióban és a háttérből segíti majd a kollégákat.

Címlapfotó: TikTok/svabya

24 óra