Mentőhelikoptert riasztottak: egy pár és a 4 éves gyermekük szörnyethalt az M86-oson - Fotók

A TWN.hu információi szerint egy család lehetett érintett abban a balesetben, ami hétfőn reggel történt a Győr-Moson-Sopron vármegyei gyorsforgalmi úton.

Borzasztó baleset történt hétfőn kora reggel Győr-Moson-Sopron vármegyében, a TWN.hu információi szerint egy család az érintett: a szülők és az egyik gyermek életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrség közleménye szerint "az M86-os  autóúton közlekedett Szombathely irányába 2023.június 19-én 8 óra 10 perc körül egy lengyel honosságú tehergépkocsi, amely durrdefektet kapott és fékezésbe kezdett". Úgy tudjuk, a kamion mögött haladó sofőr nem vette észre ezt.

A rendőrség friss közleménye szerint az Opel hátulról belecsapódott a hirtelen fékező tehergépjárműbe. "A balesetben a személygépjárműben tartózkodó 31 éves férfi, illetve 29 éves nő, valamint egy 4 éves gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Szintén az autóban utazott egy másik gyermek is, aki súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat mentőhelikoptere kórházba szállította" - közölte a rendőrség.

MEGRÁZÓ KÉPEK: egy 4 éves gyerek és a szülei halhattak szörnyet
  • baleset M86 család tragédia
  • baleset M86 család tragédia
  • baleset M86 család tragédia

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra