Szexmunkásnak nevezte magát: ilyen képekkel keresi Charlie Sheen 19 éves lánya a kenyerét - Fotók

Vajon mit gondol apuci? Charlie Sheen és Denise Richards legidősebb lánya már 19 éves, a közösségi oldalán nyíltan beszélt róla: szexmunkásként dolgozik.

Okozott már fejfájást az elmúlt években a világhírű szüleinek, pedig csak egy éve töltötte be a 18-at. Sami Sheen, a sztárpár legidősebb gyermeke már korábban is igencsak merész képeket osztott meg magáról a közösségi oldalakon, majd hatalmas botrány kerekedett, amikor kiderült, regisztrált az OnlyFans-re, aho a pikáns képeit árulja pénzért. Még a szülei is összekapta, hiszen Charlie Sheen úgy gondolja, az édesanyja felelős mindezért, míg Denise Richards szerint ha több támogatást kapna az apjától, ez nem történt volna meg.

Nos, Sami ismét ledobta az atombombát...

"A legtöbben valószínűleg tudjátok, hogy miből élek, de ha esetleg nem tudnátok, szexmunkás vagyok" - árulta el a 19 éves lány a közösségi oldalára posztolt videóban, amiben épp munkába készülődött. Elég konkrét kijelentés, és mindenképpen alkalmas arra, hogy a címlapokra repítse a lányt és a szüleit is. Sami ezen a felvételen mutatta meg, mi mindent kell tennie, mielőtt megkezdi a munkáját. Gondosan ki kell sminkelnie magát, szőrtelenítenie kell, és a testápolás is szerves része annak, hogy megfelelő állapotban kerüljön a kamera elé.

Egy éve mutogatja magát Sami meztelenül, de most új, merészebb tervei is vannak...

Pikáns képek: Charlie Sheen 19 éves lány nem szégyellős - erre készül most
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés
  • Charlie Sheen Sami Sheen meztelenkedés

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra