"Itt vannak a szüleim?" - kérdezte a Heti Napló riportere a pódiumiról: aztán váratlan dolog történt

Meglepő jelenetek szemtanúja volt több száz ember Budapest belvárosában, ahol A Napló riportereinek felemelő történetei című könyv bemutatóját tartották - írja a Naphire.hu.

Az ATV magazinműsorának riporterei egytől-egyig ott voltak az Ünnepi Könyvhét pódiumán, ahol zsúfolásig megtelt a nézőtér is miattuk. Sváby Andrástól kezdve Hadas Krisztáig mindenki szóhoz jutott, ám amikor az egyik legfiatalabb "naplós" kapott mikrofont, meglepő jelenetek zajlottak le a Naphire.hu beszámolója szerint. “Itt vannak a szüleim?” - kérdezte Berecz Peti a tömeget, majd pár pillanattal később észre is vette a félszegen integető házaspárt egy fa árnyékában megbújva. Majd csalódottan summázta: “Pedig megtiltottam nekik, hogy ide jöjjenek. Össze is vesztünk”.

A Naphire.hu a bemutató után kérdezett rá a riporternél, mi volt a tiltás és az összeveszés oka. Mint kiderült, az egyik a másik következménye. “Én egy szégyellős típus vagyok, bármennyire is nem gondolják ezt az emberek. Más egy kamerába beszélni” - kezdte a fiatal tévés a lapnak. “Az egyetemen azt tanultam, hogy milyen az, amikor az ember kamerába beszél, ott a kamera mögött nem látsz embereket. És nem szeretem azt, hogy ha ismerős arcokat látok a nézőtéren. Régen operában énekeltem és már akkor is megtiltottam a szüleimnek, hogy ott legyenek az első sorokban” - magyarázta Peti a lapnak, aki hozzátette: ezt a szokást próbálta most visszahozni.

A szülei ugyanakkor büszkék rá és mindenben támogatják.

Címlapfotó: Instagram/berecz_peti

24 óra