Furcsa tréfát űz a szupermarketben a nagyi: milliók röhögnek azon, amit tett - Videó

Ő az élő szupernagyi: az unokája nagyon büszke rá, hiszen ő minden őrültségben benne van. Egyik friss videója máris tízmilliós nézettséget hozott. Mindenki pusztul rajta.

A Nashville-ben élő Riley Buck nagyon büszke a nagymamájára: Memaw ugyanis az idős kora ellenére sem vesztette el a humorérzékét. Sőt. Az unokájával gyakran szövetkezik, ha valami őrültségről van szó. Így volt ez legutóbb is, amikor nem mindennapi öteltük támadt, amit egy helyi Walmart-ban meg is valósítottak. A pimasz csínytevésről természetesen videót is készítettek, ami futótázként járja körbe a világot. A felvételt az unoka csinálta, így jól látszik, hogy a nagyi sokszor könnyesre neveti magát azon, amit tesznek. És nincs ez másképp az internetezőkkel sem. 

A nagyi öntapadós szemekkel díszíti az üzlet termékeit - majd videóra veszik!

@itsvalories

any day with Memaw is an adventure

♬ Dead End - Valories

Pelenkák, szószók, csokik, vagy zöldségek - semmi és senki nincs biztonságban, ami a párost illeti. De a tojások és babák sem menekülhetnek meg. Alig másfél hét alatt lett 10 milliós nézettsége a felvételnek, de ahogy érezzük, ez még koránstem a vége. Azóta ráadsául az is kiderült, az ötletgazda ezúttal a nagyi volt."Telefonon beszéltem Memaw-val, és azt mondta, hogy van egy ötlete, és megkérdezte, hogy csatlakoznék-e hozzá. Azt mondta, hogy már megvásárolta az összes alapanyagot a "Hobby Lobby"-ban, és szüksége van egy cinkosra" - mesélte az unoka a Newsweeknek.

Ternészetesen nem tudott nemet mondani neki. És azóta is ezen nevet...

Címlapfotó: TikTok/ itsvalories

24 óra